Ugrás a tartalomra

„Ha segítjük és támogatjuk egymást, akkor sikerrel vesszük az előttünk álló akadályokat is!”

A koronavírus kizökkentett mindennapi ritmusunkból és új feladatokat állított elénk - mondta Pásztor István Facebook-üzenetében. Megköszönte oldala követőinek, hogy figyelemmel kísérik munkáját.

Facebook-oldala indításakor még nem gondolta azt, hogy a koronavírus átírja az életünket - mondta a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke. Kiemelte, a VMSZ az első pillanattól kezdve azzal foglalkozott, hogy tájékoztasson a vírussal kapcsolatban minden olyan körülményről, amit a korlátozások hoztak magukkal. E szempontból sikeresnek értékelte ezt az időszakot, és köszönetet mondott mindenkinek, aki ebben aktív szerepet vállalt.

Pásztor István, elnök, Vajdasági Magyar Szövetség: „Szeretnék külön köszönetet mondani az egészségügyi dolgozóknak, amiért fáradtságot nem ismerve szolgálják a polgárokat, segítve nekik abban, hogy megőrizzék az egészségüket, illetve hogy fölépüljenek, meggyógyuljanak. Nehéz időszak áll mögöttünk, az az igazság, hogy az előttünk álló idő se lesz könnyű, de hogyha odafigyelünk egymásra, ha összezárunk, ha segítjük és támogatjuk egymást, akkor sikerrel vesszük az előttünk álló akadályokat is.”

 

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Többi hír
A napokban a kivitelező elkezdte a földmunkálatokat a Petar Gorčić utcában, és onnan haladnak tovább a település más
Megkezdődtek az előkészítő munkálatok
Amint a szép idő beköszöntött, a gunarasi helyi közösség területén megkezdődtek a falurendezési munkálatok.
Feltöltötték az út menti részeket, rendezik a labdarúgópálya környékét