Ugrás a tartalomra

Fremond: 2020-ra felújítják a topolyai Hotel épületét

Más nagyberuházások is idén kezdődnek Topolyán.

Hamarosan rendezik Topolyán a Hotel épületét - jelentette be ma sajtótájékoztatón Fremond Árpád.

A VMSZ községi elnöke elmondta: mintegy 21 millió dinár értékben kezdik meg a topolyai Hotel felújítását, melynek tetőszerkezetét hozzák rendbe, valamint illegálisan felépített negyedik emeletét rombolják le. A tervek szerint 2020-ra a teljes épület elkészül. A Vénusz fürdőre idén 150 millió dinárt szánnak.

Tartományi nagyberuházási eszközökből szeretnék fellendíteni az ipari parkot, valamint még ebben az évben tervezik felújítani a könyvtár mögötti parkolót is - tájékoztatott a parlamenti képviselő.

Fremond Árpád, községi elnök, Topolya (VMSZ): „A Vajdasági Magyar Szövetség Topolya községi szervezete számára ebben a mandátumban kiemelten fontos az, hogy Topolya mint város fejlődjön, és stratégiailag fontos számunkra az, hogy a legnagyobb projektumainkat, illetve a legtöbb fejlesztést itt, a városban valósítsuk meg, mert egy fejlődő város mellett azt tudjuk mondani, hogy a vidék is megfelelően tud fejlődni.

A 2018-as év nem lesz egyszerű a számunkra, illetve az önkormányzat számára, mert a legnagyobb projektumainkat el kell kezdenünk ahhoz, hogy a 2020-as mandátum végéig befejezzük őket.”

 

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Többi hír
A közelgő európai parlamenti választásokról és a Vajdaságban, illetve Szerbia egyéb térségeiben valószínűleg június 2
Nem csak a magyarok számára lehet fontos, hogy az EP-ben vajdasági képviselő is jelen legyen