Ugrás a tartalomra

Dencs Valéria: Május végéig üzemképessé tehetik a wellnessközpontot

Dencs Valéria: Május végéig üzemképessé tehetik a wellnessközpontot

 A Palics Park Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy a wellnessközpont munkálatai május 31-ig befejeződjenek, és hogy minden üzemképes legyen - nyilatkozta a Szabadkai Magyar Rádió reggeli műsorában Dencs Valéria.

A Palics Park Kft. igazgatója elmondta, hogy az aquapark külső munkálatainak egy része már befejeződött. A belső részben pedig a medencék végső burkolás végzik. Az igazgató kiemelte, hogy a komplexumhoz tartozó parkolók kiépítése is zajlik. Dencs Valéria arról is beszélt, hogy a városvezetésre vár az a feladat, hogy olyan döntéseket hozzon, amelyek megteremtik az üzemeltetés feltételeit, egy üzemeltető bevezetésének formájában.

Dencs Valéria, igazgató, Palics Park Kft.: „A Palics Park azt vállalta, hogy magát a komplexumot befejezi. Olyan állapotba hozza, hogy az üzemeltető akár, ha már június elsején megteremtődnek a jogi feltételek, és át tudja venni, akkor üzemeltethesse. Itt nagyon nagy felelősség hárul a városra is, mert ez az épület a város tulajdona, és meg kell hozni azokat a döntéseket amellyel be tudja vonni az üzemeltetőt.”

 

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Többi hír
A közelgő európai parlamenti választásokról és a Vajdaságban, illetve Szerbia egyéb térségeiben valószínűleg június 2
Nem csak a magyarok számára lehet fontos, hogy az EP-ben vajdasági képviselő is jelen legyen