Ugrás a tartalomra

“Ako pomažemo i podržavamo jedni druge, onda uspešno prihvatamo i prepreke sa kojima se suočavamo”

Korona virus nas je izbacio iz svakodnevnog ritma i postavio nam je nove zadatke – rekao je Ištvan Pastor u poruci na Fejsbuku. Zahvalio se sledbenicima stranice koji sa pažnjom prate njegov rad.

Pri pokretanju svoje Fejsbuk stranice nije ni pomislio da će korona virus preoblikovati naše živote, rekao je predsednik Saveza vojvođanskih Mađara. Naglasio je da je SVM od prvog trenutka radio na informisanju svih okolnosti koje su sa sobom donela ograničenja, uvedena zbog korona virusa. On je ovaj period u tom pogledu smatrao uspešnim i zahvalio se svima koji su aktivno učestvovali u tome.

Ištvan Pastor, predsednik Saveza vojvođanskih Mađara: “Želim posebno da se zahvalim zdravstvenim radnicima, jer služe građane ne znajući za umor, pomažu im da očuvaju svoje zdravlje, ili da se oporave i ozdrave. Iza nas je teško razdoblje, istina je da ni predstojeće neće biti lako, ali ako obratimo pažnju jedni na druge, ako smo zatvoreni, ako pomažemo i podržvamo jedni druge, onda uspešno prihvatamo i prepreke sa kojima se suočavamo.”

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Többi hír
Kishegyes község önkormányzatának képviselői közös sajtótájékoztatót tartottak Csongrádban a csongrádi, a szentesi és
Határon átívelő IPA-projektumban vesz részt Kishegyes község önkormányzata