Ugrás a tartalomra

Zentai fejlesztések

Zentai fejlesztések

 Zenta gazdaságának további fejlesztése és a megkezdett projektek befejezése szerepelnek Czegledi Rudolf tervei között az elkövetkező négy évben.

A politikus harmadik mandátumban tölti be a polgármesteri tisztséget. Czegledi Rudolf elmondta, hogy sikeresen megvalósult a városi ivóvíz hálózat fejlesztése, a Városháza főtérre néző homlokzatának felújításán is dolgoznak, valamint hamarosan megkezdődik a kerékpárturizmus fejlesztése is egy Szerb-Román IPA-projektnek köszönhetően.

Czegledi Rudolf, polgármester, Zenta: „Jelen pillanatban az ipari parkunkra több jelentkező van. Hamarosan licitációt írunk ki ezekre a területekre, és bízunk benne, hogy 2-3 komolyabb cég fog jelentkezni, akik megfelelő programokkal itt új munkahelyeket fognak nyitni. Ami még nagyon fontos, hogy a kezdő vállalkozások számára az inkubátor-házat tovább működtetjük, ami óriási segítséget tud nyújtani a helybeli, fiatal, kezdő vállalkozóknak, hiszen három évig bérmentve tudnak területet, helyiségeket kapni, könyvelői, jogi segítséget az önkormányzat részéről.”

 

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Többi hír
A közelgő európai parlamenti választásokról és a Vajdaságban, illetve Szerbia egyéb térségeiben valószínűleg június 2
Nem csak a magyarok számára lehet fontos, hogy az EP-ben vajdasági képviselő is jelen legyen