Ugrás a tartalomra

Szatmári Adrián lett Topolya új polgármestere

Szatmári Adrián lett Topolya új polgármestere

 A topolyai polgármester helyettesévé az eddigi polgármestert, Kislinder Gábort választották meg a KKT mai alakuló ülésén.

Saša Srdić lett a Közégi Képviselő-testület elnöke. Őt az elkövetkező négy évben Tomik Nimród fogja helyettesíteni.

Az újonnan megválasztott polgármester mindenekelőtt megköszönte a választóknak a Vajdasági Magyar Szövetség iránt tanúsított hatalmas bizalmát. Az elkövetkező időszakban a legfontosabb terveket a polgárokkal együtt egy közös párbeszédben kell megfogalmazni - mondta Szatmári Adrián.

Szatmári Adrián, polgármester, Topolya (VMSZ): „Úgy gondolom, hogy az a politika és az a hozzáállás, ami jellemezte az elmúlt négy évben a topolyai önkormányzat vezetését, ezt kell a jövőben is produkálnunk, és ezt kell a jövőben is tovább vinnünk. Következetesnek kell, hogy legyünk, és azokat a projektumokat, amiket elkezdtünk, azokat be kell fejezni. Ezek képezik a prioritást mindenképpen az elkövetkező időszakban, gondolok itt a fedett medencére, a szennyvíztisztítóra, a kanalizációs hálózatra vagy az ivóvízhálózatnak a fejlesztésére, és a bővítésére.”

Topolyán a Vajdasági Magyar Szövetség koalíciójának 19 mandátuma van a 35 tagú testületben. A haladóknak 13 képviselője van, mellettük a szocialisták és a radikálisok is bejutottak a képviselő-testületbe. Utóbbiak egy, míg a szocialisták két képviselői helyet szereztek.

A községi tanács tagjait is megválasztották, amelyet Mentus Lívia, Nagy Norbert, Seffer Attila, Kovács Viktor, Milan Janus, Ognjen Despotović és Milorad Teslić alkot.

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Többi hír
 A Regionális Ifjúsági Sportjátékok részeként ma délelőtt Zentán az általános iskolások részére sportnapot tarto