Ugrás a tartalomra

Reklám a helyi termékeknek

Reklám a helyi termékeknek

 Több mint fél millió dinár értékben készített reklámtáblákat Magyarkanizsa önkormányzata a községbeli gazdák részére. A vissza nem térítendő támogatásra a Tartományi Mezőgazdasági, Vízgazdálkodási és Erdészeti Titkárságnál pályáztak.

Ilyen és ehhez hasonló reklámtáblák készültek el a község területén, annak érdekében, hogy a helyiek és az idelátogatók könnyebben értesüljenek a helyi termékekről. A megnyert, vissza nem térítendő pályázat értéke kicsivel több mint fél millió dinár.

Szalkai Nemes Valéria, Magyarkanizsa önkormányzat mezőgazdasági tanácsosa: „A 42 táblából  9 nagy, amelyek hat település bejáratánál, vagy központjában lesznek, mint itt a hátam mögött is látható magyarkanizsai piactéren, illetve a kisebb táblák a termelők utcáinak kezdetén, vagy a lakóházak falára lesznek elhelyezve.”

A reklámtáblákon többek között virágárus, biotermelő, borász, méhész, pálinkafőző, zöldségtermesztő, palántanevelő, tönkölybúza termesztő és sajtkészítő is megtalálható. Az önkormányzat számára fontos, hogy mindenben támogassák a termelőket – emelte ki Újvári Zsombor illetékes: „Magyarkanizsa önkormányzata mindig örömmel áll azon helyi termelők mellett, akik itt termelik meg a termékeiket és árusítják. Ugyanis itt mindig nagyon jó minőségű házi termékekről van szó, legyen az borászat, alkoholos ital, de legyen az akár méz, akár őrlemények, fűszerek és méltán lehetünk büszkék a termelőinkre.”

A táblák kihelyezése folyamatos, és pár napon belül az összes a helyére kerül.

 

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Többi hír