Ugrás a tartalomra
2023.05.19 - 08:33

Középtávú fejlesztési tervet fogadtak el Magyarkanizsán

Középtávú fejlesztési tervet fogadtak el Magyarkanizsán

 Elfogadták Magyarkanizsa község középtávú, 2023-2025-ös időszakra vonatkozó munka és fejlesztési tervét a Községi Képviselő-testület ülésén.

A tervben helyet kapott mások mellett a településrendezés, a gazdaságfejlesztés, a turizmus fejlesztése, az oktatás, a művelődés, valamint a környezetvédelem is. Tervben van továbbá a község területén a közvilágítás egy részének cseréje, LED-es izzókat helyeznek majd a régiek helyére. Továbbá elfogadtak egy rendeletet, mely szerint emléktábla kerül a magyarkanizsai helyi közösség épületére. A középtávú tervben egyéb konkrétumokat is megfogalmaztak.

Lackó Róbert, elnök, KKT, Magyarkanizsa: „Olyan lényeges projektumok megvalósításának enged teret, mint a völgyesi vasúton áthaladó út biztonságossá tétele, a magyarkanizsai Egészségház működési költségeinek növelése, játszóterek kialakítása és bővítése és új elemekkel való gazdagítása Martonoson, Horgoson, Oromhegyesen és Magyarkanizsán. Oromon a járdák javítása, a tóthfalusi Művelődési Ház rekonstrukciója, a Tisza-parti medence karbantartása és a Magyarkanizsai Fehér Ferenc utca aszfaltozásának befejezése.”

 

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Többi hír
2023.06.05 - 09:08
A Vajdasági Magyar Szövetség óbecsei helyi szervezetének szervezésében alkalmi műsort tartottak vasárnap délelőtt a n
A nemzeti összetartozás napja Óbecsén
2023.06.05 - 08:08
Vasárnap Királyhalmán a Jézus Szentséges Szíve plébániatemplomban, illetve a templomkertben ünnepelték meg a magyar ö
Királyhalmán megemlékeztek a nemzeti összetartozás napjáról