Ugrás a tartalomra

Irodai ügyeletben fogadja a polgárokat a VMSZ apatini frakciója

Csapatként önökért
Irodai ügyeletben fogadja a polgárokat a VMSZ apatini frakciója

Ezentúl minden szerdán, 8-tól 14 óráig, az apatini városháza 4-es irodájában fogadják a helyi magyar polgárokat a Községi Képviselő Testület Vajdasági Magyar Szövetség frakciójának tagjai. Péter István, Apatin község polgármesteri tanácsosa példátlan eredménynek nevezte, hogy saját irodát kapott a frakció a helyi városházán.

– Szerdánként, reggel 8-tól 14 óráig tartunk ügyfélfogadást, a hét többi napján a folyamatban levő ügyekkel foglalkozunk majd. Azon fáradozunk, hogy szerdai napokon rendelkezésére álljunk az apatini magyar választópolgároknak. Bármilyen problémával, amelyet nem tudunk helyben megoldani, oda küldjük az érintetteket, ahol meg tudják oldani a gondokat. Köztársasági, tartományi és körzeti szinten segítségünkre lesz mindebben a munkában dr. Úri Emese köztársasági képviselő, Dubacz Éva tartományi képviselő és Pelt Ilona, a VMSZ nyugat-bácskai körzeti szervezetének elnöke is, egyszóval csapatként zajlik a működés. Minden alkalommal egy személy ügyeletet tart majd és az adott szinteken foglalkozunk a felmerülő problémák megoldásával – mondta Péter István.

Elmondása szerint új alapokra helyezik a politizálásukat Apatin községben.

– Igyekszünk megoldani azokat a problémákat, amelyekkel eddig esetleg nem tudtak kihez fordulni, vagy legalább felszínre kerülnek a kérdések, amelyek fontosak a helyi magyar közösség számára – hallottuk Péter Istvántól.

Október 13-án a VMSZ nyugat-bácskai körzeti szervezetének vezetői, képviselői az aktuális apatini ügyekben egyeztetést is folytattak Radovan Đukić polgármester-helyettessel.

Szerző (Forrás)
Magyar Szó, lmt
Többi hír
 A Regionális Ifjúsági Sportjátékok részeként ma délelőtt Zentán az általános iskolások részére sportnapot tarto