Ugrás a tartalomra

4,3 millió dinár a munkanélküliek felzárkóztatására Magyarkanizsán

4,3 millió dinár a munkanélküliek felzárkóztatására Magyarkanizsán

 Első rendkívüli ülését elektronikus formában tartotta meg Magyarkanizsa Község Képviselő-testülete. Négy napirendi pontot vitattak meg és fogadtak el.

Két napirendi pont a községi területrendezési terv módosításáról és egy részletes rendezési terv kidolgozásáról szólt, amely Oromhegyes, Martonos és Adorján helyi közösségeket érinti. A módosításra a munkahelyteremtési és beruházási pályázatokon való részvétel miatt volt szükség. Emellett a képviselők elfogadták a Szabadkai Regionális Hulladéktároló egyik bizottsági tagjának jelölését is.

Pletikoszity Tibor, magyarkanizsai frakcióvezető, VMSZ: „Pénteken határozatot hoztunk községünk 2021. évi foglalkoztatási és cselekvési tervéről is. Ez egy átfogó dokumentum, amely felméri a községi munkaerőpiac állapotát, a munkanélküliek számát képzettségek szerint, és megerősíti községünk részvételét a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat programjában. Magyarkanizsa önkormányzata 4,3 millió dinárt fordít, összesen 25 munkanélküli személy bekapcsolására a közmunkaprogramba. Ezzel hozzájárulunk a munkanélküliek helyzetének javításához és a közhasznú feladatok ellátásához is.”

 

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Többi hír
A napokban a kivitelező elkezdte a földmunkálatokat a Petar Gorčić utcában, és onnan haladnak tovább a település más
Megkezdődtek az előkészítő munkálatok