Ugrás a tartalomra

Városmarketing Gyémánt Díjban részesült Magyarkanizsa

Városmarketing Gyémánt Díjban részesült Magyarkanizsa

 A díjátadót csütörtökön délután tartották a budapesti Haris Parkban.

Magyarkanizsa község önkormányzata a Hello Kanizsa nevezésével külső kommunikációs megoldások és tartalom kategóriában pályázott eredményesen.

Rekordszámú, 149 pályázat érkezett be idén a kiírásra, és 101 gyémántot osztottak ki az ünnepélyes díjkiosztón - hangzott el a rendezvényen.

Papp-Váry Árpád, a Magyar Marketing Szövetség alelnöke: "Ráadásul, most először már határon túli település is van, úgyhogy nagyon köszönjük itt külön, Magyarkanizsa az első, akik ezt megkezdték, és bízunk benne, hogy jövőre még több határon túli pályázó csatlakozik majd."
 

Magyarkanizsa község önkormányzata a Hello Kanizsa nevezésével külső kommunikációs megoldások és tartalom kategóriában pályázott eredményesen. Fejsztámer Róbert polgármester elmondta, szerették volna megmutatni, hogy mindazt, ami Magyarországon már évtizedek óta létezik, Vajdaságban is meg lehet csinálni. Hozzátette, egy magyarországi cég segített nekik ebben az aprólékos, sokrétű és hosszan tartó munkában, amely a városmarketinget fejlesztette.

Fejsztámer Róbert, Magyarkanizsa polgármestere: "Ez a másfél év alatt a helyi szakembereink, a helyi, főleg idegenforgalomhoz köthető szakgárda egy hatalmas szintugrásban vehetett részt, hiszen olyan gyorsan tudott felzárkózni a Magyarországon már régóta jelenlévő városmarketinghez, ami nekünk éveket spórolt, tehát ebben a munkában természetesen a mi helyi embereink is részt vettek, és ez volt az én kikötésem is, mint polgármesteré, hogy egy olyan rendszert szeretnék, ami utána hosszú távon fenntartható."
 

Ez a díj ráirányítja a városmarketing területére a figyelmet - hangzott el az eseményen. Emellett azért is fontos, hogy a gyorsan változó marketingtrendekkel mindenki tartani tudja a lépést - mondta el Piskóti István, a díj egyik ötletgazdája, a Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézetének igazgatója.

Piskóti István, a zsűri elnöke: "Ennek a pályázatnak ez az egyik értelme, hogy felhívjuk a figyelmet ezekre a tendenciákra, megismertetjük egyébként ugye a jó megoldásokat, mert ezek a pályázatok most itt részben elhangzottak, részben elérhetőek, tehát lehet egymástól tanulni, ezért szervezünk konferenciákat."

Az ünnepélyes díjkiosztóra a marketing szakma legnagyobb eseményének számító Marketing Summit Hungary rendezvényen került sor.

 

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Többi hír
 A Regionális Ifjúsági Sportjátékok részeként ma délelőtt Zentán az általános iskolások részére sportnapot tarto