Ugrás a tartalomra
2020.09.10 - 13:53

Új energiával kezd munkához az óbecsei KKT elnöke, Kiss Igor

Új energiával kezd munkához az óbecsei KKT elnöke, Kiss Igor

 Fiatal és szakképzett csapattal, új energiával és impulzusokkal kezdi meg a munkát az óbecsei Községi Képviselő-testület elnöke, Kiss Igor.

A Tisza-menti városban a Vajdasági Magyar Szövetség több mint 5000 szavazatot szerzett a választásokon, ennek köszönhetően pedig a KKT elnöki posztján túl, két tanácstagot és egy polgármesteri tanácsadót is delegálhatott a párt az önkormányzatba. Kiss Igor a magyar oktatási és kulturális intézmények támogatása mellett, az infrastruktúra és a turizmus fejlesztését az elkövetkező négy év feladatai közé sorolta, de kiemelt jelentőségű még a városháza épületének külső és belső renoválása is, ami szerinte jelenleg a város központjában található felújított tér legromosabb épülete.

Kiss Igor, elnök, KKT, Óbecse: „Ez mindenképpen az elkövetkező négy év egyik fő feladata lesz, ha a házon belülre tekintek, de ugyanakkor, amit a kampány során megígértünk, a programunkra tűztünk, az továbbra is áll, hogy egyet említsek, az infrastrukturális fejlesztések nyilván kiemelt szerepet fognak betölteni a község életében. Itt elsősorban a csapvíz és a szennyvízhálózat gyakorlatilag teljes körű felújítása, illetve az úthálózat.”

 

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Többi hír