Ugrás a tartalomra

Új energiával kezd munkához az óbecsei KKT elnöke, Kiss Igor

Új energiával kezd munkához az óbecsei KKT elnöke, Kiss Igor

 Fiatal és szakképzett csapattal, új energiával és impulzusokkal kezdi meg a munkát az óbecsei Községi Képviselő-testület elnöke, Kiss Igor.

A Tisza-menti városban a Vajdasági Magyar Szövetség több mint 5000 szavazatot szerzett a választásokon, ennek köszönhetően pedig a KKT elnöki posztján túl, két tanácstagot és egy polgármesteri tanácsadót is delegálhatott a párt az önkormányzatba. Kiss Igor a magyar oktatási és kulturális intézmények támogatása mellett, az infrastruktúra és a turizmus fejlesztését az elkövetkező négy év feladatai közé sorolta, de kiemelt jelentőségű még a városháza épületének külső és belső renoválása is, ami szerinte jelenleg a város központjában található felújított tér legromosabb épülete.

Kiss Igor, elnök, KKT, Óbecse: „Ez mindenképpen az elkövetkező négy év egyik fő feladata lesz, ha a házon belülre tekintek, de ugyanakkor, amit a kampány során megígértünk, a programunkra tűztünk, az továbbra is áll, hogy egyet említsek, az infrastrukturális fejlesztések nyilván kiemelt szerepet fognak betölteni a község életében. Itt elsősorban a csapvíz és a szennyvízhálózat gyakorlatilag teljes körű felújítása, illetve az úthálózat.”

 

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Többi hír