Ugrás a tartalomra

A Topolyai Napok záróprogramja

Hétvégén ér véget a Topolyai Napok rendezvénysorozat, de előtte igen tartalmas program várja az érdeklődőket.

Ma 18 órakor kerül sor a Topolya a részletekben lakozik fotókiállítás megnyitóra a Népkönyvtár padlástermében. Holnap 8 órakor nyitja meg kapuit a Bor utca a Fő utcán, és ekkor kezdődik az 5. Szkenderovity Pál Emlékmaraton a Mezőgazdasági Iskola előtt.

9 órakor kerül sor a mézvásár ünnepélyes megnyitójára a Beograd áruház melletti téren, és ezzel egy időben nyílik meg a Topolyai Souvenir elnevezésű versenyre beérkezett alkotásokból készült kiállítás is.
A községi képviselő-testület ünnepi ülése 10 órakor fog kezdődni a moziteremben, 11 órakor pedig átadják a Nagyapáti Kukac Péter Képzőművészeti Díjat a Művelődési Ház kiállítótermében.

A 8. Topolyai Mézkarnevál és ünnepi felvonulás 16 órakor kezdődik majd, amit 19 órától a Route 5 Blues Band koncertje követ a nagyszínpadon. Az est során lesz még tűzijáték, tűzforgatók bemutatója, negyed 10-től pedig az Orthodox Celt's lép fel, őket pedig az Ex-Yu Band követi a színpadon.

A Topolyai Napok záróakkordjaira vasárnap kerül sor, a Pacséri Sporthorgász Kupa reggel 8 órakor fog kezdődni az Akácos tavon, a topolyai Sarlós Boldogasszony templomban pedig 18 órakor lesz szentmise a topolyai polgárokért.

Szerző (Forrás)
Magyar Szó, L.J.
Többi hír
A közelgő európai parlamenti választásokról és a Vajdaságban, illetve Szerbia egyéb térségeiben valószínűleg június 2
Nem csak a magyarok számára lehet fontos, hogy az EP-ben vajdasági képviselő is jelen legyen