Ugrás a tartalomra

Közösen irányítaná Szabadkát koalíciós partnerével a VMSZ

Közösen irányítaná Szabadkát koalíciós partnerével a VMSZ

 Közösen szeretné irányítani Szabadkát koalíciós partnerével a Vajdasági Magyar Szövetség, emelte ki a város új alpolgármestere a Szabadkai Magyar Rádiónak adott interjújában.

Kern Imre arról is beszélt, hogy már szeptemberben folytatódnak a VMSZ által a választási kampány idején megkezdett látogatások a városi és peremvárosi helyi közösségekben annak érdekében, hogy közvetlenül találkozhassanak a polgárokkal, és első kézből értesüljenek a problémáikról, a terveikről, az elvárásaikról. Ezek alapján szeretnék fejleszteni a szóban forgó helyi közösségeket - tette hozzá.

Kern Imre, alpolgármester, Szabadka: „Azt tudjuk, hogy rengeteg feladat van, mi megpróbálunk ennek a feladatnak megfelelni, megpróbáljuk azokat a projekteket, amelyek jónak számítanak, továbbvinni. Nagyon fontos, hogy a városkép, illetve a város hangulatát és a város kulturális közegét megtartsuk, megpróbáljuk, hogy úgy mondjam, beélni a várost, mert ha magyar ember nincs a városközpontban, akkor nagyon szomorú dolog az, hogy nem tudjuk meg se őrizni a várost olyan formában, amilyenben volt.”

 

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Többi hír
A napokban a kivitelező elkezdte a földmunkálatokat a Petar Gorčić utcában, és onnan haladnak tovább a település más
Megkezdődtek az előkészítő munkálatok
Amint a szép idő beköszöntött, a gunarasi helyi közösség területén megkezdődtek a falurendezési munkálatok.
Feltöltötték az út menti részeket, rendezik a labdarúgópálya környékét