Ugrás a tartalomra

Dr. Pásztor Bálint a nagyléptékű fejlesztésekről Palicson és Szabadkán

Dr. Pásztor Bálint a nagyléptékű fejlesztésekről Palicson és Szabadkán

 Nem csak az aquaparkban bízik a városvezetés, amikor azt szeretné, hogy Palics visszanyerje fürdővárosi jellegét. Szabadkán a Népszínház épülete idén év végére elkészülhet.

A legnagyobb léptékű fejlesztés Palicson jelenleg az aquapark kiépítése, de Szabadka városvezetése nem csak ezt tartja fontosnak a településen. Dr. Pásztor Bálint, a Városi Képviselő-testület elnöke lényegesnek tartja azt, hogy a VMSZ vezetősége alá került a területet kezelő Palicsi Park Kft.. Ennek köszönhetően Palics fejlődése olyan irányba mozdítható el, ami visszaadná a település eredeti, fürdővárosi jellegét - részletezte a VKT elnöke a Pannon RTV megkeresésére. Ehhez hozzátartozik az aquapark mellett az emblematikus épületek állagmegőrzése és felújítása, valamint a tó vízminőségének javítása is. Dr. Pásztor Bálint kitért a Népszínház épületének felújítására, amelyre köztársasági forrásokból várnak pénzt.

Dr. Pásztor Bálint, elnök, VKT, Szabadka: „Ana Brnabić kormányalakító, ma már miniszterelnök expozéjában az szerepelt októberben, hogy 2021 végéig befejezésre kerül a Népszínház építése. Nem látunk a jövőbe, és nem tudjuk, hogy a koronavírus elleni harc mekkora eszközöket emészt fel, de ebben a pillanatban én még bízom abban, hogy 2021 végére elkészülhet az épület végre.”

 

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Többi hír
A közelgő európai parlamenti választásokról és a Vajdaságban, illetve Szerbia egyéb térségeiben valószínűleg június 2
Nem csak a magyarok számára lehet fontos, hogy az EP-ben vajdasági képviselő is jelen legyen