Ugrás a tartalomra

Bő kínálat Tornyoson

Bő kínálat Tornyoson

Újabb lépcsőfokához érkezett Zenta községben az állami gyógyszertárak magánosítása. A zentai üzlet után csütörtökön ünnepélyes keretek között megnyitották a tornyosit is, amelyet a régi orvosi lakás helyén rendeztek be.

Czegledi Rudolf, Zenta község polgármestere elmondta, hogy az újonnan megnyílt kirendeltség területileg nagyobb, mint a régi, ennek köszönhetően pedig nagyobb választékkal várja a vásárlókat. Emellett eleget tesz minden előírásnak. A polgármester bízik abban, hogy ezzel sikerült egy régi problémát megoldaniuk, hiszen a helybéli polgároknak most már nem kell más településekre utazniuk gyógyszerért, hanem helyben be tudják azokat szerezni.

A tornyosi kirendeltségnek egy foglalkoztatottja van, és minden munkanap 7 és 14 óra között fogadja a vásárlókat. Ahogyan Czegledi fogalmazott, ez még csak egy kísérleti fázis, hiszen ha összehangolják az orvosi rendelő munkaidejével, akkor esetleges változások történhetnek, emellett a kereslet növekedésével akár két váltást is bevezethetnek.

A megnyitón jelen volt Sztantity Szebasztián, Zenta község tanácsának gazdasággal és idegenforgalommal megbízott tagja, Cipó Igor, Zenta község tanácsának helyi közösségekkel megbízott tagja, valamint Bogdan Cvejić, a Cvejić gyógyszertár tulajdonosa.

Szerző (Forrás)
Magyar Szó, KGN
Többi hír