You are here

Velika radna akcija u Mesnoj zajednici Centar III, održala se u subotu, 16. septembra. Oko 50 volontera, uglavnom mladih, okupili su se povodom akcije uklanjanja grafita sa zgrada, kao i čišćenja samog naselja.

Lep subotnji dan, bio je idealan za volonterske aktivnosti, te je odziv na ovu radnu akciju bio odličan. Oko 50 volontera uklanjalo je grafite, kojih je u najvećem broju bilo u naselju "Tokio". Novina u odnosu na prethodne godine, jeste što su učesnici OISŠ "Žarko Zrenjanin" takođe učestvovali u akciji, a koji su se, zajedno sa svojim nastavnikom, posebno istakli u uređenju okruženja svoje škole.

Saradnja pomenute škole i MZ Centar III je dobra i konstantna, a uskoro će se i nastaviti putem Sunčane jeseni života i humanitarnog turnira u basketu, koji Mesna zajednica organizuje u cilju pomoći ovoj obrazovnoj ustanovi.

Akciju su u subotu posetili i pomoćnica gradonačelnika zadužena za mesne zajednice, Žužana Magoši, kao i novi koordinator Kancelarije za mlade, Njegoš Đukanović, koji su istakli veliko zadovoljstvo brojem učesnika i samom organizacijom projekta "Džabe ste švrljali"

 

Autor: 
Subotica com