You are here

BEOGRAD - Ovogodišnji Exit festival održaće se na Petrovaradinskoj tvrđavi od 10. do 14. jula kako je i planirano, a očekuju se gosti iz više od 60 zemalja, saopštili su danas organizatori.

Kako je navedeno, povodom informacije u medijima, da je održavanje ovogodišnjeg Exita dovedeno u pitanje, Exit festival obaveštava da nije ugrožen, da ima uveravanja najviših zvaničnika vlade da festival ima podršku države, "koja prepoznaje Exit kao projekat od opšteg nacionalnog značaja".

Interesovanje posetilaca je najveće u poslednjih nekoliko godina, očekuje se puna Petrovaradinska tvrđava i jedan od najboljih Exita do sada, naveo je Exit festival.

Organizatori ističu da pored direktne ekonomske koristi, kao jedan od najpozitivnijih domaćih brendova, Exit doprinosi poboljšanju imidža zemlje.

Na Exitu će nastupiti Atoms For Peace, Bloc Party, CeeLo Green, David Guetta, Fatboy Slim, Nick Cave and The Bad Seeds, Snoop Dogg aka Snoop Lion, The Prodigy, Ćase & Status & Rage, Diplo, Đ Fresh live, Dubfire, Eric Prydz, Jeff Mills, Pan-Pot, Rudimental live, SBTRKT, Seth Troxler, Ana Popovic, Delilah, Eyesburn, Feed Me, Gregor Tresher live, Mathew Jonson live, Prong i mnogi drugi.
 

Autor: 
Foto Tanjug, J. Pap, ilustracija