Ugrás a tartalomra

Tanszereket kaptak gyerekek Szabadkán

36 gyerek kapott tanszercsomagot csütörtök délután a VMSZ Női Fórumának szabadkai vasutastelepi szervezetének jóvoltából.

A szeptemberi iskolakezdéshez összeállított csomagokat a Jótékonysági levendulanapok bevételéből vásárolták meg a szervezők.

Füzetek, írószerek, vonalzó és festékek is lapultak a VMSZ Női Fóruma által összeállított tanszercsomagokban. A gyerekek nagyon örültek az ajándékoknak. Herédi Barbara most indul negyedik osztályba: „Az iskolára nagyon jól ki tudom használni őket, és nagyon szeretek ide jönni táborokba, csomagosztásokra, szórakozásokra is.”

 

A tanszercsomagokat a szervezők a kétnapos Levendulanapok bevételéből vásárolták - mondta el Rózsa Ramóna. A VMSZ Női Fórumának szabadkai vasutastelepi elnöke azt is hozzátette, a céljuk, hogy minél több gyereknek tudják biztosítani a szükséges tanszereket.

Rózsa Ramóna, a VMSZ Női Fórumának szabadkai vasutastelepi elnöke: „Harminchat gyereket tudunk jutalmazni tanszercsomaggal, illetve ez segítség is a gyermekek számára. A tanszercsomagoknál nagyon fontos számunkra, hogy a tolltartót, valamint a rajzfelszereléseket fel tudjuk tölteni. Emellett pedig füzeteket is tudunk benne találni. Minden évben azon vagyunk, hogy a lehető legtöbb dolgot tudjuk megvásárolni, illetve ezzel is tudjuk segíteni az itt lévő gyerekeket. Azon vagyunk, hogy minél több gyereken tudjunk segíteni.”

A tanszercsomagosztást követően a gyerekeket édességgel és sós rágcsálnivalóval is megvendégelték.

 

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Többi hír
A napokban a kivitelező elkezdte a földmunkálatokat a Petar Gorčić utcában, és onnan haladnak tovább a település más
Megkezdődtek az előkészítő munkálatok
Amint a szép idő beköszöntött, a gunarasi helyi közösség területén megkezdődtek a falurendezési munkálatok.
Feltöltötték az út menti részeket, rendezik a labdarúgópálya környékét