Ugrás a tartalomra

Pályázati ismertető az önkormányzatok vezetőinek

Topolya, Kishegyes, Óbecse, Zenta, Magyarkanizsa, Csóka és Szabadka önkormányzati vezetőségének részére tartott pályázati ismertetőt Topolyán Kern Imre építésügyi, közlekedési és infrastruktúrafejlesztési államtitkár, valamint Pék Zoltán, a Vajdasági Magyar Szövetség köztársasági parlamenti képviselője.

A napokban megjelenő két köztársasági pályázati lehetőség egyike az Európai Beruházási Bank hitelének folyósítása, amely utak építésére, művelődési és egészségügyi intézmények felújítására, valamint oktatási és sportlétesítmények építésére és felújítására szól.

Ennek a pályázatnak a keretösszege 500 millió dinár. A másik pályázat az ipari zónák infrastruktúrájának építésére vonatkozik, melynek támogatási összege 600 millió dinár.„15 napos a határidő, ezért is fontos az, hogy még mielőtt megjelenik a pályázat, ismertessem a feltételeket, hiszen módomban áll ezt megtenni, mert 15 napos határidő egy ilyen meglehetősen komplikált dokumentum elkészítésére nagyon rövid.

Úgyhogy én azt hiszem, ez is fontos, hogy gyakorlatilag az önkormányzatainknak több idejük lesz felkészülni erre a pályázatra” – emelte ki Kern Imre építésügyi, közlekedési és infrastruktúrafejlesztési államtitkár (VMSZ).

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Többi hír