Ugrás a tartalomra

Deli Andor: Újabb nyomásgyakorlással kell megküzdenie Magyarországnak

Újabb nyomásgyakorlással kell megküzdenie Magyarországnak – nyilatkozta Deli Andor a ma elfogadott brüsszeli határozattal kapcsolatban.

A Fidesz-KDNP vajdasági származású EP-képviselője a Pannon RTV megkeresésére elmondta, hogy az Európai Parlament alapjogi ügyekkel foglalkozó szakbizottsága egy nagyjából féléves határidőn belül egy külön jelentést kell, hogy elkészítsen Magyarországról, ez pedig egybeesik az országgyűlési választásokkal, ami egyfajta nyomásgyakorlás – fogalmazott Deli Andor.

Deli Andor, EP-képviselő, Fidesz-KDNP (VMSZ): „A Bizottság kiküldte a felszólító levelét Magyarország kormányának annak tekintetében, hogy ha a menekültügyi szabályozáson nem változtat, abban az esetben kötelezettségszegési eljárást indít a Bizottság Magyarország ellen.

Ezek nyomásgyakorlási elemek, amelyekkel jelen pillanatban meg kell küzdeni. Magyarország továbbra is teljes egészében kiáll az az érve mellett, hogy Magyarországon a magyaroknak kell eldönteni, hogy kit engednek be és kivel szeretnének együtt élni.”

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Többi hír