Ugrás a tartalomra

Az év utolsó ülését tartotta a topolyai képviselő-testület

Topolyán megtartották a hatodik és vélhetően az év utolsó képviselő-testületi ülését. A képviselők ezúttal 24 napirendi pontot vitattak meg.

39 képviselő részvételével zajlott a hatodik képviselő-testületi ülés Topolyán. A képviselők döntést hoztak a többi között a Vénusz Rekreációs Sportközpontról, valamint a közvállalatok és a község jövő évi költségvetéséről is.

Kókai Mernyák Melinda, Topolya Község polgármestere elmondta: „Nagy része, majdnem fele a költségvetésnek a kommunális kiadásokra, illetve a közösségfejlesztési projektumokra lesz majd elköltve. Illetve szerintem, ami még nagyon fontos dolog, a fiatalságra, a gyerekekre fogjuk nagyságrendben a második legnagyobb összeget elkölteni, tehát, ha az iskoláskor előtti intézmények, általános iskolák, középiskolák, illetve az egyetemisták finanszírozását vesszük, akkor ez teszi ki a legnagyobb tételt.”

A községi képviselő-testület elnöke szerint sikeresen zárják az évet, a munka megfelelő tempóban zajlott az elmúlt időszakban. „149 napirendi pontot tudtunk összességében elfogadni, hat ülésen. Ami azt jelenti, hogy az új összetételű községi képviselő-testület döntőképes, határozatképes. És azt az akaratát, amit megfogalmaztunk politikailag, illetve az önkormányzatban, végre tudjuk hajtani” –mondta Fazekas Róbert.

Az ülés végén minden képviselő a község ajándékcsomagjával hagyta el a termet. A hetedik képviselő-testületi ülésre a következő év februárjában kerül sor.

 

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Többi hír