Ugrás a tartalomra

Városnapra készül Zenta

Színes és szerteágazó programokkal várják az érdeklődőket szeptember 7-e és 14-e között a város napja alkalmából szervezett rendezvénysorozat keretében Zentán.

A szervezők kiállításmegnyitókkal, irodalmi estekkel, kórus- és zenekari estekkel, fáklyás motoros felvonulással, hagyományőrző csoportok felvonulásával, koncertekkel és sok egyéb programmal is készülnek a látogatók számára.

A rendezvénysorozat legünnepélyesebb pontjaként szeptember 11-én, a községi képviselő-testület díszülésén átadják a község legrangosabb elismeréseit, valamint Zenta Község illetékesei testvérvárosi szerződést kötnek Hódmezővásárhely és Székelykeresztúr elöljáróival.

„Valójában a fő programok szeptember 11-én és szeptember 12-én zajlanak a Városháza előtti Fő téren, a nagyszínpadon, a zenepavilonban kirakodóvásár kíséretében.

Szeptember 7-e valamint 14-e között megtekinthetik továbbá az érdeklődők a kiállítás- és tárlatmegnyitókat, különböző koncerteken vehetnek még részt, úgy gondolom, hogy mindenki megtalálhatja a saját maga számára kedvező kulturális tartalmakat ebben a programsorozatban.” – mondta Kormányos Katona Gyöngyi, a Községi Tanács tagja.

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Többi hír