You are here

Újabb sportpályát újítottak fel Szabadkán, most a Május elseje utcában. Az új burkolattal a sportolni vágyók ezentúl korszerű feltételek mellett játszhatnak, edzhetnek.
Elsőnek Szabadka polgármestere próbálta ki a felújított kosárlabdapályát. A beruházás értéke csaknem másfél millió dinár.

A befektetés teljes mértékben az önkormányzatnak köszönhető - nyilatkozta Bogdan Laban. Láthatja mindenki, amit a helyi önkormányzat, illetve a város megígér az úgy is történik. Az utóbbi tíz napban ez a második sportpálya, ahol fel van újítva a burkolat.

A burkolat új, és ebben a ritmusban folytatjuk is majd.
A pálya a legmodernebb rekortán vagyis öntött gumi burkolatból készült. Az ilyen típusú burkolat használata az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvend.Horvát Tímea, alpolgármester, Szabadka: „Fontos az az adat is, hogy amint megígértük, az elkövetkezendő időszakban Palicson a sportpályák fejlesztésére is nagy hangsúlyt fektetünk. Ma pedig a közbeszerzést nyissuk meg a Sportcsarnok klimatizációs árajánlataival kapcsolatosan.”Az átadón jelen volt Nemanja Simović, a Városi Tanács sport- és ifjúsági ügyekkel megbízott tagja és Tóth Róbert, a Stadion Kommunális Közvállalat igazgatója is.

 

Szerző: 
Pannon RTV