Ugrás a tartalomra

Új bejárat a zentai kék medencéhez

Ezentúl a sportcsarnok felől lehet bemenni

A zentai kék medencénél felújítási munkálatok zajlanak. Czegledi Rudolf, Zenta község polgármestere elmondta, hogy a JTI és a Biospringer vállalatok támogatásával új bejáratot alakítanak ki a sportcsarnok felől, és oda egy kis ház épül, valamint utat vezetnek a kék medencéhez.

Erre az új bejáratra azért van szükség, hogy biztonságosabb legyen a parkolás, mert így a medencére látogatók a sportcsarnok parkolóját használhatják majd, vagyis nem fognak megállni az út mellett annak érdekében, hogy minél közelebb kerüljenek a gépészháznál található hátsó bejárathoz. Ez az új, sportcsarnok felőli bejárat lesz a jövőben esedékes fürdőtóhoz és rekreációs medencéhez is a bejárat, és a hátsó kaput ezentúl csak a személyzet használja. Bent, a kék medence környékén is zajlik a munka, a betonplatót a kommunális vállalat már megjavította, és fásítás is lesz.

A strandidény megnyitását június 15-e és 24-e között tervezik, a nyitás attól függ, mikor fejeződnek be a munkálatok. Ami a belépők árát illeti, a napijegy 120 dinár, az egész szezonra szóló bérlet pedig 3000 dinár. Ötéves korig a gyerekek ingyen mehetnek

 

Szerző (Forrás)
Magyar Szó, hhá
Többi hír