Ugrás a tartalomra

Tizennyolcadszor a világ közepe

TORDAI MŰVELŐDÉSI NAPOK

Az idén 18. alkalommal kerül megrendezésre a Tordai Művelődési Napok két hónapig tartó színes, szórakoztató, ismeretterjesztő rendezvénysorozat.

helyi közösség és a Petőfi Sándor Művelődési Egyesület közös szervezésében nagykorúságot megért és Bánát, valamint Vajdaság-szerte közismert rendezvénysorozat ezúttal is gazdag és tartalmas programokat kínál az idelátogatók számára. Ez alkalommal szakelőadásokat tartanak a gazdák számára, kiállítások, gyermekműsorok, könyvbemutatók, bálok és színi előadások kerülnek majd bemutatásra.

Az ünnepi megnyitó műsort február 2-án (szombat) tartják 19 órai kezdettel a helyi művelődési otthon színháztermében.

Ezt megelőzően 18.30-kor az előcsarnokban kerül sor a begaszentgyörgyi önkormányzat Kisvasút festőcsoport művészeinek kiállítására, amelyet Szarka Edit, a közművelődési intézmény igazgatónője nyit majd meg.

A 19 órakor kezdődő ünnepi műsor előtt köszöntőt mond Dobai János, a helyi közösség elnöke. A jubiláris rendezvényt ezúttal mgr.Hajnal Jenő, a Magyar Nemzeti Tanács elnöke nyitja meg.

A művelődési műsorban fellépnek a helyi Petőfi Sándor Művelődési Egyesület táncosai, énekesei, citerazenekara, Török Noémi bácsfeketehegyi, Újvári Jánosné balástyai énekesek, a muzslyai Kisbanda citerazenekar és Lele József citeraszólista, a horgosi Bartók Béla ifjúsági táncegyüttes, a kúlai ME néptáncosai, Rontó Márta mesemondó és Patyerek Csaba szólótáncos. Valamennyi fellépőt a Fokos zenekar kísér.

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Többi hír