You are here

Ötmillió dinárból újítja fel a város járdáit a topolyai önkormányzat. A munkálatok várhatóan még a tél beállta előtt befejeződnek.

Készül az új gyalogosjárda a Corvin Mátyás utcában Topolyán. Az utcában élők szerint a kivitelező alapos munkát végez. Dudás István: „Nagyon meg vagyok elégedve a kivitelezővel. Gyors, jó és minőségi munkát csináltak. Mindenhol fel kellett szedni a téglákat és a betonokat felverni. Volt, amit kézzel, kalapáccsal vertek, de volt amit légkalapáccsal. Tényleg gyorsan megcsinálták és minőségesen is.”

A munkálatokat péntek délelőtt Kislinder Gábor is megtekintette. A polgármester szerint most egy olyan utca kerül felújításra, amely hosszú évek óta rendezetlen volt. Kislinder Gábor, polgármester, Topolya: „Mindenképpen szorgalmazni fogom azt, hogy még a tél beállta előtt fejezzük be a munkálatokat, ami ötmillió dinár értékben van. Látva az időt és munkálatok haladását, azt gondolom, hogy ezt a tél előtt meglehet csinálni.”

A tervek szerint a kemény fagyok beköszöntéig nem csak a járdák felújítása, hanem a kritikus útszakaszok kátyúzása is befejeződik a településen.

 

 

Szerző: 
Pannon RTV