You are here

Ennek köszönhetően együtt edzhetnek a különböző váltásokban iskolába járó diákok.

Fáradhatatlanul rúgják a bőrt a TSC utánpótlás nevelésének fiatal focistái a topolyai segéd labdarúgópályán megtartott edzésen. Összesen mintegy 180 gyermek és fiatal focista használja edzésre a pályát.Holló Nagy Erik, Topolya: „Nagyon szeretem a focit. Kemények az edzések, fárasztóak, egy héten négyszer van edzés.”

Nemrégiben reflektorokkal szerelték fel a pályát. Palágyi Szabolcs, elnök, TSC: „Gondjaink voltak az edzésekkel, mert együtt a csapatot nem tudtuk tartani, csakis este. A bajsai pályán kívül nem volt hol edzenünk, most kaptunk olyan lehetőséget, hogy esténként ezen a segédpályán nagyon sok fiatal tudjon edzeni. Szakmailag is nagyon fontos, hogy együtt edz a csapat.”

A fejlesztést Topolya önkormányzata, valamint a Tartományi Sport és Ifjúsági Titkárság támogatta. Kislinder Gábor, polgármester, Topolya: „Lehet rekreatív szempontból is, gyermekek is tudják játszótérként használni. Nem mellékes, hogy a befektetésben nagy részét a megvilágítás jelentette, tehát a reflektorok felállítása tette ki. 500 ezer dinárt kaptunk a tartományból, a többit pedig önrészből fedeztük. Az össz befektetés értéke 2 millió 400 ezer dinár.”

Alkonyatkor és az esti órákban tizenhat nagy teljesítményű reflektor világítja meg a focipályát.

 

Szerző: 
Pannon RTV