Ugrás a tartalomra

Pásztor Bálint gombosi látogatáson

Pásztor Bálint, a Vajdasági Magyar Szövetség parlamenti képviselője, a március 16-i köztársasági választásokon a párt listavezetője csütörtökön délután Csikós László és Bunford Tivadar kíséretében, Pelt Ilona tartományi képviselő, a VMSZ nyugat-bácskai körzeti szervezetének vezetője kalauzolásával tett látogatást Gomboson.

Találkozott a helyi civil szervezeteik képviselőivel, ft. Verebélyi Árpáddal a helyi problémákról, ügyekről és tervekről beszélgetett. Meglátogatott egy méhészettel foglalkozó családot, a Cseperka famíliával is tervekről és lehetőségekről tárgyalt.

A tűzoltóotthonban a civil szervezetek, a pályázati lehetőségek és a helyi önkormányzattal való kapcsolat került szóba. Végezetül egy fiatal vállalkozó házaspárt látogatott meg, Lengyel Norbertet és Ildikót, akik a közelmúltban impozáns vendéglőt, mellé pékséget építettek, s akik a parlamenti képviselőnek és kísérőinek elmondták, szerintük köztársasági szinten mit kellene módosítani, rendezni a fiatalok vállalkozó kedvének serkentése érdekében.

Gomboson február 27-én, csütörtökön lakossági fórumot tart a VMSZ, az érdeklődőket 18 órára várják a Művelődési Házba.

Pelt Ilona a VMSZ zombori irodájában bejelentkezés után személyesen elérhető, és csütörtökönként Bezdánban tart fogadónapot 10 és 14 óra között, mivel elmondása szerint egyre többen érdeklődnek pályázati lehetőségek és problémamegoldási javaslatok iránt.

Szerző (Forrás)
Magyar Szó, Fekete J. József
Többi hír