Ugrás a tartalomra

Parkoló épül Gunaras központjában

Az utóbbi időben két nagyobb beruházást is sikerült megvalósítani ezen a kistelepülésen

Gunarason folyamatban egy parkoló kialakítása a falu központjában, a templom melletti résznél. Csorba Ottó, a helyi közösség tanácselnöke elmondta, hogy az utóbbi időben két nagyobb beruházást is sikerült megvalósítani ezen a kistelepülésen.

A téglagyár felé egy kerékpárút építése már be is fejeződött. Sikerült biztonságosabbá tenni ezen a részen a közlekedést, mivel eddig azon a részen nem volt gyalogjárda sem. A már megvalósított beruházás értéke mintegy 2 millió dinár. A központban pedig még zajlik a parkolók kialakítása. Ez utóbbi projekt mintegy 1,5 millió dinárból valósul meg és urbánus kinézetet kap majd ez által a tér. Amikor a településen valamilyen rendezvényt szerveznek, a parkolás is biztonságosabbá válik.

Csorba példaértékűnek nevezte a topolyai községhez tartozó helyi közösség az önkormányzat közötti együttműködést. A beruházások esetében ugyanis a tervek elkészítését, a közbeszerezés kiírását és az egyéb hasonló teendőket az önkormányzatban végzik el. Nagyon fontosnak ítélte meg, hogy a jövőben is megmaradjon a jó kapcsolat, a kölcsönös bizalmon alapuló, jövőbe mutató együttműködés, melynek alapvető célja a polgárok életminőségének a javítása.

Szerző (Forrás)
Vajdaság Ma, Tóth Péter
Többi hír
 A Regionális Ifjúsági Sportjátékok részeként ma délelőtt Zentán az általános iskolások részére sportnapot tarto