Ugrás a tartalomra

Napsugaras ősz a szabadkai Majsai Úti Általános Iskolában

Verssel, dallal kedveskedtek a szabadkai Majsai Úti Általános Iskola tanulói a szépkorúaknak. Több év kihagyás után újra megszervezték a Napsugaras Őszt a környékbeli idősek nagy örömére.

Verssel, dallal köszöntötték a Majsai Úti Általános Iskola tanulói a vendégeket. Az elmúlt hetekben lázasan készülődtek a gyerekek a fellépésre.
Kokovai Dániel, tanuló, Majsai Úti Általános Iskola, Szabadka: „Készültünk rá úgy, hogy aki legszebben énekel, az fog ide eljutni.
Nagy Gréta, tanuló, Majsai Úti Általános Iskola, Szabadka: „Azért szeretek fellépni, mert akkor néznek minket a színpadon, és az nekem nagyon jó.

Nagy Anna harmincöt évig dolgozott az oktatási intézményben. Örömmel töltötte el, hogy vendégként most újra ellátogathatott az iskolába. „Ez az iskola tényleg nagyon közel áll a szívemhez, mert valamikor még én is ide jártam iskolába, itt végeztem a nyolc osztályt. Nagyon sokat jelent számomra, és nagyon örülök, hogy nyugdíjban vagyok már hat éve, de még mindig gondolnak rám és meghívnak az ünnepségekre.”

A Majsai Úti Általános Iskola első alkalommal szervezte meg a Napsugaras ősz elnevezésű rendezvényt. Az intézmény egykori dolgozói mellett a Makkhetes és a Vasutas helyi közösség nyugdíjasait is meghívták. Bognár Beáta, igazgató, Majsai Úti Általános Iskola, Szabadka: „Nagy tisztelettel és szeretettel gondolunk rájuk, természetesen nem csak ezen a napon, ezen a rendezvényen, hanem az év minden napján, hiszen a nyugdíjasainktól, az idős polgároktól örököltük ezt az iskolát, segítségükkel száll generációról generációra a sok-sok tudás. A tapasztalatukra, bölcsességükre, szeretetükre mi is számíthatunk az év minden napján.”

Az iskola igazgatónője elmondta, nem titkolt céljuk, hogy hagyományt szeretnének teremteni a Napsugaras Ősz megrendezésére.

 

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Többi hír
A közelgő európai parlamenti választásokról és a Vajdaságban, illetve Szerbia egyéb térségeiben valószínűleg június 2
Nem csak a magyarok számára lehet fontos, hogy az EP-ben vajdasági képviselő is jelen legyen