Ugrás a tartalomra

Muzslya: Teltházas volt a Prosperitati Alapítvány lakossági fóruma

A tizenegy lakossági fórum harmadik állomásán, Muzslyán is teltház előtt zajlott tegnap este a Prosperitati Alapítvány negyedik pályázati körének ismertetője.

Juhász Bálint, a Prosperitati Alapítvány ügyvezetője fontosnak tartja, hogy élő szóban is ismertessék a pályázatokat, mint ahogy az eddigi pályázati kiírásoknál is tették, és mindenhol nagy volt az érdeklődés, ebből következtető, hogy igény van ezekre a lakossági fórumokra.

Most három pályázati kiírás van folyamatban, az pedig házvásárlást célzó vissza nem térítendő támogatás, mezőgazdasági földvásárlási hitel kamattámogatása és mezőgazdasági és gazdasági fejlesztések kombinált támogatása.

A lakossági fórumon jelen volt Pásztor István, a VMSZ elnöke is, aki beszédében arra biztatta a jelenlevőket, hogy használják ki a Prosperitati Alapítvány által felkínált lehetőségeket.

Egyébként az előző időszakban Nagybecskerek önkormányzat területéről 205 pályázatot nyújtottak be, ebből 171-en nyertek is, ami szerint 108 millió dinár támogatás érkezett ebbe a bánáti közösségbe.

Szerző (Forrás)
Vajdaság Ma, Kónya-Kovács Otília
Többi hír