Ugrás a tartalomra

Megtartotta idei utolsó ülését a kishegyesi KKT

Százötvenről nyolcvan dinárra csökkentették Kishegyes községben a vállalkozók számára a bódék bérbeadásának négyzetméterenkénti árát – többek között erről is döntöttek az év utolsó KKT ülésén.

Elfogadták Kishegyes község helyi antikorrupciós tervének javaslatát is valamint azt határozatjavaslatot, amelynek értelmében a Szerb Köztársaság térítésmentesen átruházza a bácsfeketehegyi színház épületét Kishegyes önkormányzatára.

Szűgyi István, elnök, Kishegyes KKT: „A bácsfeketehegyei színházterem újra az önkormányzaté, erre kaptunk megfelelő papírokat, tehát papíron van a jóváhagyás, ezt térítésmentesen kapta a kishegyesi önkormányzat vagyis a község.

Magának az épületnek a felbecsült értéke 114 ezer euró, tehát ez mindenféleképp sokkal többet ér állagilag is, de eszmei értéke pedig felbecsülhetetlen, ilyen értelemben újra a bácsfeketehegyieké a színházterem és erre már lehet még építeni, tehát tovább lehet bővíteni, szépíteni, technikailag még tovább rendezni és ez nagyon jó hír így év végén”

 

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Többi hír