Ugrás a tartalomra

Meghirdették az idei támogatási vonalakat Magyarkanizsán

A Magyarkanizsai Községi Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Költségvetési Pénzalap 2017. évi programja alapján meghirdette az idei támogatási vonalakat, amelyekre az önkormányzat összesen 6 millió dinárt látott elő.

Az érdekeltek a szarvasmarhák mesterséges megtermékenyítésének költségtérítése mellett a kölcsönök kamattámogatására, eszközök beszerzésére, a biotermesztési tanúsítványok költségeire, a mezőgazdasági utak javítására, a civil szervezeti projektek támogatására, az elhullott jószágok tetemei elszállításának költségeire és a méhkaptárak egészségügyi analízisére igényelhetnek községi támogatást.

A támogatási vonalakról Huzsvár Ervin, a Községi Tanács gazdasági és mezőgazdasági megbízottja számolt be: „Az összeg, amit kiosztunk ebből a célból az 6 millió dinár, ami az előző évhez képest megnövekedett, hiszen akkor 4,2 milliót osztottunk szét a 160 beérkezett kérelem alapján. Információt, illetve magukat az űrlapokat megkaphatják a városháza 22-es irodájában, de beszerezhetők a község hivatalos weboldaláról is. A beadási határidő az szinte mindegyik pályázati felhívásnál november 15-e, kivéve a civil szervezetekre vonatkozót, amelynél november 30-a a beadási határidő.”

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Többi hír
 A Regionális Ifjúsági Sportjátékok részeként ma délelőtt Zentán az általános iskolások részére sportnapot tarto