Ugrás a tartalomra

Magyarország maradjon magyar ország!

Szerdán este Padén a Takáts Rafael Magyar Kultúrkör székházában lakossági fórumot tartottak, amelynek témája a küszöbönálló magyarországi parlamenti választásra való felkészülés volt.

A magyar állampolgársággal rendelkező vajdasági polgárok, így számos padéi lakos is, részt vehet az anyaországi országgyűlési választáson.

A VMSZ szervezésében megtartott találkozó vendégei: Pék Zoltán parlamenti képviselő, Juhász Attila mezőgazdasági államtitkár, Nyilas Mihály tartományi oktatási titkár és Kormányos László tartományi képviselő az április 8-ai voksolás fontosságára hívta föl a figyelmet.

A szavazás eredményétől nagymértékben függ a vajdasági magyarság további támogatása, amely már eddig is korábban soha nem látott mértékű, a Fidesz–KDNP kormánykoalíció nemzetpolitikájának köszönhetően. A szavazás tétje, hogy Magyarország marad-e magyar ország, vagy bevándorláspártiak törnek előre. A Kárpát-medencében való megmaradásunk a magyar családok és a keresztény kultúra támogatásában és megőrzésében rejlik.

Szerző (Forrás)
Magyar Szó, ger
Többi hír