Ugrás a tartalomra

Legtöbb jelöltet a VMSZ állított

Eddig huszonegy zombori jelölt a parlamenti választásokra

A Vajdasági Magyar Szövetség 250 fős listáján nyolc zombori jelölt szerepel. A 14. helyen Csapó Judit bezdáni jogtechnikus, a 24.-en Radics Leonóra doroszlói egyetemi hallgató, a 34. Pribilla Attila zombori filozófiatanár, 44. Elvegyi Róbert nemesmiliticsi közgazdász, 79. Borsos Mária telecskai háziasszony, 128. Mészáros Csongor monostorszegi állat-egészségügyi technikus, 129. Kurta Ibolya őrszállási szakács, a 187. helyen szerepel Rajcsányi Jolánka, csonoplyai etnoturizmus-vezető.

A Szerb Haladó Párt öt zombori jelöltet állított, közülük egyet a Szerb Megújhodási Mozgalomból, egyet pedig az Új Szerbiából. A legjobb, 61. pozíción Žika Gojković (SZMM) szerepel, Zlata Đerić a 69., Nebojša Berić a 112., Ljiljana Beronja a 129., Vlado Babić pedig a 164.

A Demokrata Pártnak három jelöltje indul Zomborból: Siniša Lazić, Dragoslava Čubrilo és Varga Ferenc, az ő rangsoruk még nem ismeretes. Ugyancsak három zombori jelöltet állított a Szerbiai Demokrata Párt, Nemanja Stevančevet, Jasmina Bobićot és Branislav Šoškićot. Ők a 250-es lista 206., 216. és 236. helyén szerepelnek.

A Liberális Demokrata Párt egyetlen helyi jelöltje Branko Krstić, aki a 133. pozícióról indul, Borislav Staničkov pedig a Szerbiai Szocialista Párt listáján a 122. helyen szerepel.

 

Szerző (Forrás)
Fekete J. József, Magyar Szó
Többi hír
 A Regionális Ifjúsági Sportjátékok részeként ma délelőtt Zentán az általános iskolások részére sportnapot tarto