Ugrás a tartalomra

Jutalmazták a turizmus népszerűsítőit

Szerdán a martonosi Tandari-tanyán osztotta ki a Turisztikai Desztináció Menedzsment vezetősége az első ízben odaítélt Tiszavirág díjakat azoknak a szervezeteknek és vállalkozóknak, magánszemélyeknek, akik, ill. amelyek valamilyen módon hozzájárultak az idegenforgalom jobbá tételéhez Magyarkanizsa községben.

Ez alkalommal tizenhárman vehették át az elismerő okleveleket és az üvegplakettet, mellyel megköszönték ezeknek az embereknek, hogy kiválóan dolgoztak a község több településén, a turizmust előrelendítő tevékenységet végeztek az elmúlt időszakban.

Koza Róbert, a Turisztikai Desztináció Menedzsment elnöke megköszönte mindannyiuknak az arra irányuló törekvést, hogy Magyarkanizsa és a hozzá tartozó települések mind-mind vonzzák az idelátogatókat, valamint az itt élőknek is minőségi időtöltést nyújtsanak.

– A Turisztikai Desztináció Menedzsment egy alulról építkező szervezet, mely összeköti a turizmusban dolgozókat, és őket hivatott segíteni. A díj új keletű, most osztottuk ki első alkalommal. Napjainkban bevett szokás, hogy a negatív dolgokra fókuszálunk, mi pedig úgy gondoltuk, nagy szükség van arra, hogy megjutalmazzuk azokat a vállalkozókat, intézményeket, magánszemélyeket, akik, amelyek tesznek a turizmus életben maradásáért és fellendítéséért.

Sosem szabad elfelejteni, hogy például egy jól megszervezett rendezvény mögött egy komplett csapat áll minden esetben. Csapatmunka nélkül nincs eredmény. Jelenleg folyamatban van egy kritériumrendszer kidolgozása, amelynek alapján jövőre azokat fogjuk jutalomban részesíteni, és megköszönni munkájukat, akik ez év folyamán tesznek kiemelkedőt. Ezzel talán egy egészséges versenyhelyzetet is létrehozunk. Igenis van mire büszkének lennünk, vannak olyan rendezvények, amelyeknek híre messze földre eljut, s nem csak a csöndről vagyunk híresek – mondta Koza Róbert.

A tegnapi díjkiosztáson elismerésben részesült a Magyarkanizsai Gyógyfürdő, az Aqua Panon Hotel, az Art Garni Hotel, a Family panzió, a Kanizsa-kupa kézilabdatorna, az adorjáni Hurka- és Kolbászfesztivál, Magyarkanizsa helyi közösség, Tóthfalu helyi közösség, a Kravić fivérek pálinkafőzdéje és a likai tájház, a Wemsical Szerbia Ifjúsági és Kulturális Egyesület, a Tandari-tanya sport- és szabadidőközpont, a Tiszai Tangó (Sarnyai Csaba hajóskapitány) és a Gastro Balkan étterem.

Szerző (Forrás)
Magyar Szó, j
Többi hír