Ugrás a tartalomra

JÓTÉKONYSÁGI BÁL A RÁSZORULÓKÉRT

A VMSZ muzslyai helyi szervezete január 25-én a Muzslai Petőfi Sándor Magyar Művelődési Egyesület nagytermében jótékonysági bált rendezett.

Az est műsorában bemutatkoztak a február 3-ai helyi közösségi választásokon a VMSZ és a civilszervezetek által támogatott közös lista jelöltjei.

Az emberbaráti megmozdulást jelenlétével megtisztelte Egeresi Sándor, a VMSZ tartományi frakcióvezetője és Juhász Attila, a VMSZ tartományi képviselője. Beszédükben a magyar-magyar összefogás fontosságát hangsúlyozták,továbbá azt,hogy Közép-Bánát legnagyobb magyarlakta településének fejlődése érdekében a VMSZ és a civilszervezetek képviselői tehetnek legtöbbet.

A VMSZ és a civilszervezetek tanácstagjelöltjei:

mgr. Hallai Zoltán(magiszter történész), Sztojkó József( a matematika és számítástechnika tanára), Vidrács Krisztina (okleveles tanító), Kovács László (gépésztechnikus),Borbély Tivadar (újságíró,rádió-műsorvezető), Győri Csilla (okleveles tanító), Hallai Mihály (nyugdíjas), Madarász Gyula ( a technológia mérnöke), Bodó-Poturica Mária (nevelőnő), Dobó József ( okleveles kémikus) és Baranyi Mihály (nyugdíjas), az ellenörző bizottságba pedig Kenderesi István (telefonszerelő), Palatinus János (egyetemista) és Zombori András (nyugdíjas).

A szervezők elmondták,a támogatók és a segítőkész polgárok adományából,valamint az est bevételéből télire való élelmet (burgonya,zöldségfélék) tartalmazó csomagot adományoznak a rászorulóknak.
 

Szerző (Forrás)
Hét Nap, Borbély Tivadar
Többi hír