Ugrás a tartalomra

Indulnak az MNT ingyenes elektronikus és tantermi felvételi felkészítői

A Magyar Nemzeti Tanács Közigazgatási Hivatala értesíti az érdeklődő érettségizőket, hogy a március 1-től július 1-ig elérhető az MNT ingyenes felvételi felkészítő programja.

A felkeszito.mntosztondij.org.rs címen magyar nyelv és irodalomból, német és angol nyelvből, informatikából, kémiából, matematikából, földrajzból, biológiából, történelemből, alkotmány és állampolgári jogokból, és közgazdaságtanból találhatják meg a szükséges tananyagot, valamint ugyanezekből a tárgyakból tantermi felkészítők is lesznek zentai Bolyai és a szabadkai Kosztolányi Dezső Tehetséggondozó Gimnáziumokban, amelyek pontos időpontjáról szintén a fenti honlapon tájékozódhatnak.

Amennyiben a felsorolt tantárgyakon kívül más tárgyból is igény mutatkozik a felkészítésre, akkor a Magyar Nemzeti Tanács Közigazgatási Hivatala azt is megszervezi. Igényüket a rumenyakovity@mnt.org.rs címen jelezzék.

Az érdeklődők a felkészítő képzésekre a felkeszito.mntosztondij.org.rs oldalon jelentkezhetnek. A regisztrációt követően a diákok elérhetik az előző éves felvételi teszteket, valamint az idei próbateszteket is.

A sikeres felvételi érdekében jelentkezzenek minél többen! – áll az MNT sajtószolgálata közleményében.

Szerző (Forrás)
Magyar Szó
Többi hír
 A Regionális Ifjúsági Sportjátékok részeként ma délelőtt Zentán az általános iskolások részére sportnapot tarto