Ugrás a tartalomra

A gyermeknevelés rejtelmeiről tartottak előadást Topolyán

A VMSZ Női és Nyugdíjas Fórumának topolyai szervezete előadást rendezett ma délután. Az érdeklődök többet tudhattak meg a gyermeknevelésről.

A témáról Dr. Szakmány-Major Edit nyugalmazott gyermekgyógyász szakorvos beszélt Topolyán.

A VMSZ Női és Nyugdíjas Fórumának topolyai szervezete tavaly indította útjára előadássorozatát, amely a helyi igényeknek megfelelő témákat dolgoz fel.

Most a gyermeknevelés került a középpontba.

Paul Szikora Erzsébet, topolyai elnök, VMSZ Női Fórum: „Segítsük azokat a szülőket, anyukákat, akiknek kisgyerekük van, mert a gyermeknevelés az a gyermek születésétől egészen a felnőtté válásig, sőt még az idősebb korban is sokszor szorulnak a szülők támogatására és segítségére.”

Minden korban más-más kihívásokkal kell szembenézniük a szülőknek a gyermeknevelés terén.

Manapság nagyon fontos lenne, hogy a szülők kommunikáljanak egymással és a gyerekekkel is – emelte ki előadásában Dr. Szakmány Major Edit, nyugalmazott gyermekgyógyász szakorvos.

„A mai társadalom óriási nagy gondja, hogy az okostelefonok, a telefonok és a számítógép világában az emberek nem kommunikálnak, nem beszélnek egymással, így a családon belül is kevés a beszélgetés és ez eltávolítja egymástól az embereket.”

Az előadást, amelyen a VMSZ köztársasági, tartományi és helyi tisztségviselői is részt vettek, beszélgetés, barátkozás, közös eszmecsere követte.

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Többi hír