Ugrás a tartalomra

Folyamatosak a beruházások Topolyán

Topolyán több helyszínen is jelentős beruházások történtek. A város vezetése megtekintette a munkálatokat.

A topolyai Dr. Hadzsy János Egészségház igazgatósági épületén befejezték a külső falak és a padlástér teljes szigetelését, valamint a nyílászárók cseréjét. A beruházás értéke 5,6 millió dinár volt, amit 79%-ban a Tartományi Nagyberuházási Igazgatóság és 21%-ban a topolyai önkormányzat biztosított.

A városi vízvezeték-hálózat három körgyűrűjének kiépítése és felújítása is tart. A 3-as, 7-es és 8-as körgyűrűkön dolgoznak, ez 7450 méternyi vízvezetéket ölel fel és mintegy 3000 polgárnak fog biztosítani elegendő mennyiségű és minőségi ivóvizet. A beruházás értéke 24,3 millió dinár, amelyet 79%-ban a Tartományi Nagyberuházási Igazgatóság és 21%-ban a topolyai önkormányzat biztosít.

Kislinder Gábor, polgármester, Topolya: „7,4 km hosszúságról van szó, a 3-as, 7-es, 8-as gyűrűkről, ez nagyon fontos.

Ez nem az első rész, amit a tartománnyal együtt fizetünk, tehát a másik körgyűrűket is csináltuk. Mi újabban is pályáztunk a másik körgyűrűkre, az még a pályázat folyamatban lesz, tehát mi újra próbálkozunk, mi azt szeretnénk, hogyha ezt a 185-186 milliós tervet önrészből és pályázatok kapcsán megcsináljuk és akkor így gondolom, hogy Topolyán magában a városban a vízellátás cseréje, javítása, karbantartása hosszú távon egy jó befektetésnek tűnik, a polgárok részéről természetesen tisztább víz, károk nélküli történés, időbeni vízellátás, minden rendbe kell, hogy legyen.”

 

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Többi hír
A közelgő európai parlamenti választásokról és a Vajdaságban, illetve Szerbia egyéb térségeiben valószínűleg június 2
Nem csak a magyarok számára lehet fontos, hogy az EP-ben vajdasági képviselő is jelen legyen