Ugrás a tartalomra

A fejlesztési stratégia módosítását véleményezhetik a magyarkanizsaiak

Szerdán este a magyarkanizsai városházára várták a polgárokat, akik papíralapú, de online kérdőíveken is véleményt mondhattak a módosításokról, de új javaslatokat is tehettek.

Lakossági fórumokon fejthetik ki véleményüket a magyarkanizsai polgárok a község 2011 és 2020 közötti időszakra vonatkozó fejlesztési stratégiájának módosításáról.  

Fejsztámer Róbert, Magyarkanizsa polgármestere elmondta, hogy 2020-ig elsősorban az idegenforgalmi projektek megvalósulására helyezik a hangsúlyt. „Benne maradnak olyan dolgok, amelyek lehet, hogy nagy horderejűnek tűnnek. Itt most az idegenforgalom kapcsán benne maradt például a fürdőfejlesztés, benne maradt a Vigadó is. Én nagyon bízom benne, hogy az elkövetkező kétéves periódusban legalább hozzá lehet kezdeni ezekhez a fejlesztésekhez. Benne volt például a Tisza-partnak is a rendbetétele, amit messze túlteljesítettünk, mint ahogy azt terveztük 10 évvel ezelőtt, vagy például benne voltak a sportobjektumok fejlesztései, amiket akkor még nem is gondoltuk, hogy ekkora mértékben és ilyen mennyiségben meg tudunk majd valósítani.”

 

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Többi hír