Ugrás a tartalomra

Együtt ünnepelt Kispiac apraja-nagyja

Közös karácsonyváró faluünnepet rendeztek a helyi közösség épülete előtt felállított karácsonyfa körül. A szabadtéri rendezvényen alkalmi műsorral bemutatkoztak a helyi gyerekek.

A hideg idő ellenére is sokan látogattak ki a kispiaci rendezvényre.

Keiper Ildikó, Kispiac: „Én úgy gondolom, hogy nem csak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is, a fiataloknak, is, tehát minden korosztálynak ez egy olyan összejövetel, amikor egy picikét a falu úgymond összefog, együtt vagyunk, jól érezzük magunkat. Számomra és gondolom az itt lévők számára is ez egy szép rendezvény.”

A szabadtéri faluünnepen bemutatkoztak az óvodások és az iskolások is egy kis betlehemes műsorral, valamint a Crystal tánccsoport tüzes produkcióval is készült.

A családias hangulatú rendezvényre mindenki bögrével érkezett, ugyanis a helyi közösség jóvoltából ingyenes meleg teával és forralt borral készültek a szervezők.

Szarapka Ede, tanácselnök, Kispiac HK: „Ez egy nagyon szép gesztus a falu felé, a gyerekek felé, hogy így összejövünk, és hogy barátkozunk egy kis forró tea és forralt bor kíséretében, de hát készültünk mi itt kürtős kaláccsal, rétessel és zsíros kenyérrel és tejfölös kenyérrel is.”

Az eseményt a tavalyi mintára a kispiaci helyi közösség és az Ékszer Női Egyesület szervezte.

 

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Többi hír
Az idén európai parlamenti választások lesznek az Európai Unióban, így Magyarországon is.
A választói névjegyzékbe való bejegyzésben a Főkonzulátus, a CMH-irodák és a VMSZ helyi szervezetei is segítik az érintetteket