Ugrás a tartalomra

Bizniszpartner díj a Vajdasági Erdőgazdaságnak

Az üzletben, akár az életben, legfontosabb a társ jelszóval csütörtök este Belgrádban átadták a 2013-as Bizniszpartner elismeréseket azon vállalatok vezetőinek és magánszemélynek, akik üzlettársaik megítélése szerint kiemelkedő szakmai, közösségi és társadalmi példát mutattak az utóbbi időszakban.

A bizniszpartner megválasztását immár 19. alkalommal szervezte meg a belgrádi székhelyű Mass Media International vállalat. Mintegy ezer feldolgozott kérdőív alapján 40 vállalatot és magánszemélyeket jelöltek partnereik erre a címre, közöttük az újvidéki székhelyű Vajdasági Erdőgazdaság közvállalatot is.

– Nagy meglepetéssel fogadtuk a Mass Media International bejelentését, mely szerint a Vajdasági Erdőgazdaság közvállalat is Bizniszpartner díjban részesül. Számunkra az a fontos, hogy üzleti partnereink, az intézmények, a városok és az önkormányzatok, akiknek jelöltetési jogaik voltak, a közvállalatról ily magas véleménnyel vannak.

Nem volt tudomásunk arról, hogy az esélyesek között indulunk, ezért elmondhatjuk, hogy őszinte partneri viszonyból született a díj, tehát vásárlóink, üzlettársaink és mindazok, akikkel kapcsolatot tartunk fenn, felismerték bennünk a jó partnert, a jó üzlettársat, akiben meg lehet bízni, és aki szavatartó, rendszeres fizető.

Arról is ismertek vagyunk, hogy kötelezettségünket mindig időben teljesítjük. Szerintem ezek az alapvető dolgok, melyek miatt a szerbiai vállalkozói társadalom a Vajdasági Erdőgazdaságot is ebbe a kategóriába sorolta – mondta kérdésünkre Takács Márta, a Vajdasági Erdőgazdaság igazgatója.

Szerző (Forrás)
Magyar Szó, kz
Többi hír