Ugrás a tartalomra

A tartományi pályázatra szeptember 25-ig lehet jelentkezni.

Vissza nem térítendő támogatás falusi házak vásárlására

Falusi házak vásárlására hirdet pályázatot Vajdaság Autonóm Tartomány. Házaspárok, illetve élettársi kapcsolatban élő párok jelentkezhetnek. A pályázaton való részvétel egyik feltétele, hogy nem rendelkeznek saját házzal vagy lakással, legalább egy éve együtt élnek Vajdaság területén, illetve legalább az egyik fél nem töltötte még be a 40. életévét - olvasható a Tartományi Nemi Egyenjogúsági Intézet honlapján.

Az igényelhető összeg nem lehet több egymillió dinárnál, a megvásárolni kívánt ház értéke maximum kétmillió dinár lehet. Ez azt jelenti, hogy amennyiben egy millió dinárnál többe kerül az ingatlan, a pályázónak önrészt kell fizetnie. A tartomány összesen 30 millió dinárt különít el erre a célra. A pályázathoz szükséges dokumentáció részletei a www.ravnopravnost.org.rs internetes oldalon találhatók - mondta Szakállas Zsolt tartományi altitkár.

Szakállas Zsolt, altitkár, Tartományi Oktatásügyi, Közigazgatási, Jogalkotási és Nemzeti Közösségi Titkárság: „A következő dokumentumok kellenek: a pályázók személyazonossági igazolványának fénymásolata, a pályázók iskolai végzettségét tanúsító oklevél fénymásolat, a Szerb Köztársaság állampolgársági bizonylata, házassági anyakönyvi kivonat, illetve az élettársi kapcsolat fennállásáról szóló hitelesített nyilatkozat, amelyet két tanú jelenlétében tettek. A munkaviszony fennállásáról szóló bizonylat, valamint az illetékes adóigazgatás bizonylata arról, hogy nem rendelkezik ingatlannal, a kataszterből is egy ilyen bizonylat. Egy nyilatkozat arról, hogy a pályázók elfogadják a pályázat feltételeit. egy rendőrségi lakcím igazolás, egy hitelesített nyilatkozat arra vonatkozóan, hogy megvásárolandó ingatlant a pályázók legalább tíz évig nem adják el és nem állnak rokonságban az eladóval.”
Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Többi hír
A napokban a kivitelező elkezdte a földmunkálatokat a Petar Gorčić utcában, és onnan haladnak tovább a település más
Megkezdődtek az előkészítő munkálatok
Amint a szép idő beköszöntött, a gunarasi helyi közösség területén megkezdődtek a falurendezési munkálatok.
Feltöltötték az út menti részeket, rendezik a labdarúgópálya környékét